ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 - ΕΝΑΡΞΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023-2024 (ΣΤΙΣ 23/9/23 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ)

2023-09-16 12:36

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

 

ΕΝΑΡΞΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023-2024

 

            Ο Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ, μετά από ένα καλοκαίρι που μας γέμισε όλους ανάμικτα αισθήματα, αφενός θλίψης και κατήφειας λόγω των φυσικών καταστροφών που υπέστη, για άλλη μια φορά η πατρίδα μας, καθώς και για τον αδόκητο θάνατο κάποιων συμπατριωτών μας, αφετέρου ορισμένων αισιόδοξων μηνυμάτων για το μέλλον, προβλέπεται να ξεκινήσει από τις 23 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο, τη λειτουργία της Σκακιστικής του Ακαδημίας, μέσα στο πλαίσιο των οδηγιών των υπευθύνων Υγειονομικών Αρχών της Πολιτείας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Ο.), αλλά και λαμβάνοντας υπόψη του τα πρώτα συμπεράσματα που θα εξαχθούν από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των Σχολείων.

 

            Τα προβλεπόμενα από την Πολιτεία υγειονομικά μέτρα αυτή την περίοδο (από 7/3/2022) φαίνονται στον σύνδεσμο: https://gga.gov.gr/images/odigies_athlitismos_lockdown_27_03_2023.pdf. Σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α. δεν ισχύει κανένα περιοριστικό μέτρο για την προπόνηση και τη διεξαγωγή των αγώνων. Σε κάθε περίπτωση, ισχύουν οι γενικοί κανόνες και οι οδηγίες που η ΓΓΑ αναρτά στην ιστοσελίδα της: και που συνήθως ανανεώνονται όποτε υπάρχει σοβαρός λόγος, ανάλογα με τις εκάστοτε ισχύουσες υγειονομικές συνθήκες: https://www.gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports.

 

            Κατόπιν όλων αυτών, προγραμματίζεται να λειτουργήσουν ολιγομελή Τμήματα 8-10 ατόμων, χρονικής διάρκειας μιας ώρας ή και περισσότερο, με ανάλογα ενδιάμεσα διαλείμματα.

 

 

            Θα επιδιωχθεί να λειτουργήσουν ξεχωριστά Τμήματα Αρχαρίων, Προχωρημένων, και Επιλέκτων για συμμετοχή σε απαιτητικούς αγώνες, ενώ θα επιχειρηθεί να γίνει συνδυασμός των παραπάνω δια ζώσης Μαθημάτων, και με Διαδικτυακό τρόπο, εφόσον καταστεί αυτό αναγκαίο.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ - ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

 

ΔΕΥΡΕΡΑ

 

            Λειτουργία Σκακιστικής Λέσχης για παίξιμο παρτίδων, μελέτη θεωρίας ή την επίλυση σκακιστικών ασκήσεων, από φίλους του Σκακιού, ανεξάρτητα εάν είναι μέλη ή σκακιστές του Ομίλου, 17.00-20.00, κάθε Δευτέρα. Υπεύθυνη λειτουργίας της Λέσχης, η Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΜΑΡΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ. -             Μηνιαία Εισφορά: 30,00 €, για μη μέλη του Ομίλου. Για τα μέλη του Ομίλου, δωρεάν.

 

ΤΡΙΤΗ

 

            Λειτουργία Σκακιστικής Λέσχης για παίξιμο παρτίδων, μελέτη θεωρίας ή την επίλυση σκακιστικών ασκήσεων, από φίλους του Σκακιού, ανεξάρτητα εάν είναι μέλη ή σκακιστές του Ομίλου, 17.00-20.00, κάθε Τρίτη. Υπεύθυνη λειτουργίας της Λέσχης, η Ταμίας του Ομίλου ΙΩΑΝΝΑ ΣΜΙΤΖ. - Μηνιαία Εισφορά: 30,00 €, για μη μέλη του Ομίλου. Για τα μέλη του Ομίλου, δωρεάν.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ

 

            Τμήμα Αρχαρίων «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ» 18.00-19.30, κάθε Τετάρτη, με τον FIDE MASTER ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΓΑΖΗ. -           Μηνιαία Εισφορά: 25,00 €.

 

            Τμήμα Επιλέκτων Ενηλίκων «ΠΛΑΤΩΝ» 19.30-21.30, κάθε Τετάρτη, με τον ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΙΤΡ ΝΙΚΟ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ. - Μηνιαία Εισφορά: 30,00 € για τα μη μέλη του Ομίλου. Για τα μέλη μας, τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν, προσφορά του Ομίλου στους ενήλικες σκακιστές της ομάδας.

 

ΠΕΜΠΤΗ

 

            Μεικτό Τμήμα «ΘΗΣΕΑΣ» 19.00-20.30, κάθε Πέμπτη, με τον Σκακιστή μας ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΣΠΥΡΟ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ. Μηνιαία Εισφορά: 25,00 €.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

            Τμήμα Αρχαρίων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» 18.00-19.30, κάθε Παρασκευή, με Δάσκαλο τον πρώτο Δάσκαλο Σκακιού σε σχολείο στην Ελλάδα, συγγραφέα και Πρόεδρο του Ομίλου ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΑΚΟ. Μηνιαία Εισφορά: 25,00 €.

 

            Λειτουργία Σκακιστικής Λέσχης για παίξιμο παρτίδων, μελέτη θεωρίας ή την επίλυση σκακιστικών ασκήσεων, από φίλους του Σκακιού, ανεξάρτητα εάν είναι μέλη ή σκακιστές του Ομίλου, 19.30-21.30, κάθε Παρασκευή. Υπεύθυνος λειτουργίας της Λέσχης, ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ. - Μηνιαία Εισφορά: 30,00 €, για μη μέλη του Ομίλου. Για τα μέλη του Ομίλου, δωρεάν.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ

 

            Τμήμα Αρχαρίων «ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» 18.00-19.30, κάθε Σάββατο, με την πρώην Σκακίστριά μας και πολυπρωταθλήτρια Ελλάδας ΚΟΥΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ. Μηνιαία Εισφορά: 25,00 €.

 

            Τμήμα Προχωρημένων «ΣΩΚΡΑΤΗΣ» 19.30-21.00, κάθε Σάββατο, με τον FIDE MASTER ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΓΑΖΗ. Μηνιαία Εισφορά: 25,00 €.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ

 

            Τμήμα μεικτό  «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» 18.00-20.00, κάθε Κυριακή, με την Πολυπρωταθλήτρια Ελλάδας πρώην Σκακίστρια του Ομίλου: ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΥΤΑ. Μηνιαία Εισφορά: 25,00 €.

 

«ON LINE» ΜΑΘΗΜΑΤΑ

            Διαδικτυακό Τμήμα «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» (όποτε απαιτηθεί), Διαδικτυακό Τμήμα «ΣΟΛΩΝ» (όποτε απαιτηθεί) και Διαδικτυακό Τμήμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» (όποτε απαιτηθεί). Μηνιαία Εισφορά: Ανάλογα με την ημέρα-ώρα και τον Δάσκαλο που θα διδάξει. Ένα ή περισσότερα από τα υπόψη Τμήματα είναι δυνατόν να λειτουργήσουν από τώρα, εφόσον το ζητήσουν τουλάχιστον πέντε μαθητές και υπάρχει σύμπτωση επιθυμίας όσον αφορά την ημέρα και ώρα.

 

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ (για νέους Αρχαρίους ή Προχωρημένους, διάφορα Ειδικά Θέματα, Αγώνες Προπόνησης κ.τ.λ.)

 

            Ειδικό Τμήμα Αορίστου Λειτουργίας με Μαθήματα, άλλοτε σε νέους Αρχαρίους ή Προχωρημένους, άλλοτε επί Διαφόρων Ειδικών Θεμάτων, για Αγώνες Προπόνησης κ.τ.λ. («ΑΧΙΛΛΕΑΣ») το οποίο δεν λειτουργεί επί μονίμου βάσεως, αλλά περίπου μια φορά (τουλάχιστον) τον μήνα, δια ζώσης ή διαδικτυακά, εφόσον υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον από τους μαθητές, και στο οποίο διδάσκει ο Πρόεδρος του Ομίλου, Ιωάννης Παναγάκος. Μηνιαία Εισφορά: ΔΩΡΕΑΝ.

 

            Την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων και του Πάσχα, καθώς και σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να δημοσιεύεται ειδικό Πρόγραμμα Προπονήσεων του υπόψη Τμήματος.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

            Η εισφορά καλύπτει τις πάγιες και τρέχουσες ανάγκες του Ομίλου, μεταξύ των οποίων είναι και η αμοιβή των Δασκάλων Σκακιού ή, γενικά, των υπευθύνων της αίθουσας προπονήσεων, αλλά όχι, απαραίτητα όλων των Δασκάλων ή υπευθύνων, δεδομένου ότι οι πιο πολλοί, μη όντας επαγγελματίες δάσκαλοι σκακιού την περίοδο αυτή, δεν αμείβονται, αλλά παρέχουν τις υπηρεσίες του στον Όμιλο δωρεάν, όπως, π.χ. ο Πρόεδρος του Ομίλου Ιωάννης Παναγάκος (ο οποίος, εκτός των άλλων, δεν μπορεί να αμειφθεί, λόγω του ότι είναι μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου), ο Νίκος Γαβριλάκης (ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε), ο Σπύρος-Χριστόφορος Θεοδωρόπουλος και η Αντωνία Κούτα, ως και άλλοι που τυχόν θα διδάξουν στο μέλλον. Το ίδιο ισχύει και τα μέλη των Δ.Σ. τα οποία εμπλέκονται στη λειτουργία της Σκακιστικής μας Ακαδημίας.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ:

 

            Δικαίωμα Εγγραφής: 10 ευρώ, εφάπαξ.

 

            Για εγγραφή σε δεύτερο Τμήμα, ο μαθητής επιβαρύνεται με επιπλέον δέκα ευρώ (σύνολο 35,00 ή 40,00 ευρώ, εν συνόλω τον μήνα, ανάλογα με το είδος των Τμημάτων, ενώ εάν ένα από τα δύο Τμήματα είναι Λειτουργία Λέσχης, το σύνολο των διδάκτρων θα είναι οπωσδήποτε 40,00 ευρώ).

 

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

            Στα δεύτερο μέλος μιας οικογένειας το δεύτερο έχει έκπτωση 50%, ενώ το τρίτο και μετά 100%, πλην της εγγραφής.

 

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

 

            Ο Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ έχει καθιερώσει τη χορήγηση κάποιων υποτροφιών σε αθλητές λόγω σημαντικών διακρίσεων σε αγώνες ή άλλες εξωσκακιστικές διακρίσεις, ή λόγω εξαιρετικής πράξεως ή ως επιβράβευση για το ξεχωριστό ήθος ή την προσφορά κάποιου μέλους του.

 

            Στο πλαίσιο αυτό είχαν κερδίσει υποτροφίες για την προηγούμενη σχολική χρονιά οι εξής:

 

            Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2022 και πέντε φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδας ΛΑΜΠΟΥ ΜΑΡΙΑΝΤΑ, διακριθείσα επιπλέον και σε εξαίρετες πράξεις με το ήθος, το φιλότιμο και τη λεβεντιά της καθ’ όλη την παρουσία της στον Όμιλο, από το Νηπιαγωγείο έως στη Δ’ Τάξη Δημοτικού (Υποτροφία 100%).

            Ο τέσσερις Πρωταθλητής Ελλάδας ΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Υποτροφία 100%).

            Ο Τρίτος στο Ατομικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων Αττικής ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Υποτροφία 50%).

            Ο βραβευθείς με πρώτο βραβείο ποίησης αφενός στον περυσινό Παγκύπριο και Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Π.Ο.Κ.) με θέμα την Μικρασιατική Καταστροφή, και αφετέρου στον Ποιητικό Διαγωνισμό για τα διακόσια χρόνια από το 1821, του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ, μαθητής Γυμνασίου και Σκακιστής μας ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ (Υποτροφία 50%).

            Η βραβευθείσα με τρία πρώτα βραβεία και πολλά άλλα σε Παγκόσμιους και Πανελλήνιους Λογοτεχνικούς Διαγωνισμούς, Σκακίστρια του Ομίλου μας ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ (Υποτροφία 50%).

            Ο διακριθείς στον Πανελλήνιο Διαδικτυακό Διαγωνισμό Αστρονομίας «ΑΓΛΑΟΝΙΚΗ» για παιδιά Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, πετυχαίνοντας βαθμολογία 94,3%. μαθητής Δημοτικού και Σκακιστής μας ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ-ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ (ΠΑΡΗΣ) (Υποτροφία 50%).

            Ένα ακόμα παιδί προβλεπόταν να κερδίσει την υποτροφία που διαθέτουμε κάθε χρόνο στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού για τους Δημότες, με επιλογή του παιδιού από τον Δήμο, όπως έγινε και πέρυσι, πλην όμως δεν υπήρξε κάποιο ενδιαφερόμενο για το σκοπό αυτό παιδί, κατά την τρέχουσα περίοδο.

 

            Για την τρέχουσα σχολική χρονιά θα εκδοθούν νεότερες ανακοινώσεις, με βάση τα δεδομένα που θα προκύπτουν στην πορεία.

 

            Μόνιμες Υποτροφίες παρέχονται μόνο σε μεγάλη διάκριση σε Πανελληνίους ή Διεθνείς Αγώνες.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ και ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

 

            Επιδιώκουμε να έλθουμε εις συμφωνία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, χωρίς να αποκλείουμε τους αντίστοιχους Συλλόγους Γυμνασίων και Λυκείων, για να αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε Τμήματα Δωρεάν Διδασκαλίας του Σκακιού στα πιο πάνω Σχολεία, κυρίως σε μαθητές Α’ Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων των παραπάνω Συλλόγων, τόσο κατά τη διάρκεια του Σχολικού έτους, όσο και κατά τις διακοπές του καλοκαιριού, ενώ επιδιώκουμε και την επιμόρφωση του Διδασκαλικού Προσωπικού των Σχολείων του Δήμου μας, ώστε να μπορεί να διδάξει το ίδιο το διδασκαλικό προσωπικό στο σχολείο στο οποίο υπηρετεί.

 

            Σχετικά με το θέμα αυτό, παρακαλούμε τους αποδέκτες του παρόντος Δ.Τ. να ενημερώσουν, εάν τους είναι δυνατόν, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων στα οποία φοιτούν τα παιδιά τους.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΜΑΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 

            Οι Εγγραφές-Δηλώσεις Συμμετοχής πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από τώρα μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, και τα μαθήματα σκακιού θα αρχίσουν στις 23 Σεπτεμβρίου.

 

            Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής:

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 

(στην ηλεκτρονική διεύθυνση: panioan@otenet.gr (προτιμητέο) ή, εναλλακτικά, στα τηλ. 210-65.24.094, 690-65.83.797.

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:        ……………………………    ΤΑΞΗ: …………        ΣΧΟΛΕΙΟ:     …………

ΤΗΛ.   …………………..…………..            ΓΝΩΣΕΙΣ:      ..……........…(π.χ. Αρχάριος, Προχωρημένος, κ.τ.λ.)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ηλεκτρονική: ...........................................                 Ταχυδρομική: .......................................

            Ποιό Τμήμα σας ενδιαφέρει; Αναγράψτε κάποιο από τα προβλεπόμενα Τμήματα ή προτείνετε τη δημιουργία κάποιων άλλων για οποιαδήποτε ημέρα, Κυριακή ή καθημερινή απόγευμα έως 21.30 ώρα, για μαθήματα δια ζώσης ή διαδικτυακά, και στείλτε την Δήλωσή σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: panioan@otenet.gr.

……….………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………………………………

 

            Πληροφορίες – Διευκρινίσεις – Ενημέρωση: στα τηλέφωνα 2106524094 και 6906583797 (Πρόεδρος του Ομίλου Ιωάννης Παναγάκος).

 

            Η διεύθυνση του Ομίλου είναι:

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ: ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ 90 ΠΑΠΑΓΟΣ

(ΚΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤ. ΚΟΙΝΟΤ. ΠΑΠΑΓΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ – ΥΠΟΓΕΙΟ-1)

 

            ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΚΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

 

            Ο ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ είναι ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΙΤΡ, με πάνω από εκατό συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών, καθώς και Πρωταθλητής των κορυφαίων Ελλήνων Σκακιστών το 1997. Είναι «FIDE TRAINER», έχει διατελέσει προπονητής της Εθνικής Νέων (1988-89) και 23 χρόνια της Εθνικής Γυναικών και προπονητής της σε όλες τις διεθνείς συμμετοχές της (1990-2012), επίσης ήταν συντονιστής προπονητών της Ε.Σ.Ο. (1988-2012), ενώ σε ατομικό επίπεδο συνεργάστηκε με τον δέκα φορές Πρωταθλητή Ελλάδας GM Βασίλη Κοτρωνιά, διετέλεσε προπονητής της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Νεανίδων 1999 Μαρίας Κουβάτσου, καθώς και προπονητής της κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπως, επίσης και προπονητής όλων των Πρωταθλητριών Ελλάδας (1988-2012), έχει δε οργανώσει Ακαδημίες σε κορυφαίους ελληνικούς συλλόγους που κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Ελλάδας.

 

            Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΑΖΗΣ είναι FIDE MASTER και, μεταξύ των πολλών σκακιστικών του διακρίσεων είναι η κατάκτηση Χρυσού Μεταλλίου σε Πανελλήνιους Αγώνες και η ανάδειξή του σε Πρωταθλητή Ελλάδας Νέων Ανδρών, ενώ εφέτος ήταν υπεύθυνος Προπονητής-Συνοδός της ελληνικής αποστολής στα Πανευρωπαϊκά Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα στη Ρουμανία.

 

            Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ είναι Συγγραφέας του δίτομου Σκακιστικού βιβλίου ΣΚΑΚΙ – Η ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ, μέλος της Επιτροπής Σχολικού Σκακιού της Ε.Σ.Ο., πρώην μέλος Δ.Σ. και Έφορος Ανάπτυξης της Ενώσεως Σκακιστικών Σωματείων Ν. Αττικής (Ε.Σ.Σ.Ν.Α.) και έχει διδάξει Σκάκι σε πολλά σχολεία, συλλόγους και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Σ.Σ.Ε. και Σ.Α.Ν.), ενώ είναι ο πρώτος Δάσκαλος Σκακιού σε σχολείο στην Ελλάδα από το 1983 (Δημοτικά Σχολεία Παπάγου), Πρόεδρος του Ομίλου μας και τέως καθηγητής του ΙΕΚ Περιστερίου στο Τμήμα Προπονητών Σκακιού, στο μάθημα Σχολικό Σκάκι.

 

            Ο ΣΠΥΡΟΣ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, Διδάκτωρ στην Επιστήμη των Υπολογιστών, Βοηθός Διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Ερευνητικός Συνεργάτης στο Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ έχει διδάξει Σκάκι στον Όμιλο κατά την προηγούμενη περίοδο και, επίσης, τις δύο προηγούμενες περιόδους, στο Camp του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

 

Εικόνα που περιέχει λογότυπο, σχεδίαση

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα            Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΥΤΑ, σκακίστρια του Ομίλου από το 2009 έως το 2019, είναι Φοιτήτρια Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει αναδειχθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδας πάνω από δέκα φορές σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες και έχει διδάξει Σκάκι στον Όμιλο την προηγούμενη περίοδο.

 

            Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

 

 

Εικόνα που περιέχει γραμμή, κόμπος με θηλιά

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματαΕικόνα που περιέχει σκίτσο/σχέδιο

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματαΟ Γενικός Γραμματέας                                                                                                                                                                                                                           Ο Πρόεδρος

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Βάθης                                                                                                                                                                                                                Ιωάννης Παναγάκος

 

Εικόνα που περιέχει κείμενο, γραμματοσειρά, στιγμιότυπο οθόνης, πληροφορίες

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

 

Επισυνάπτονται:

 

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

 

ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ