ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

2022-06-23 22:35

"Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία"

Στράβων ο Αμασεύς (Έλλην γεωγράφος, φιλόσοφος, ιστορικός, 64 π.Χ. - 24 μ.Χ.).

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

 

            Μετά τα χρυσά μετάλλια στο Ατομικό Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα και το Ομαδικό Διασυλλογικό Αττικής που κατέκτησαν οι μικροί μαθητές του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ, ένας ακόμα μαθητής του Ομίλου διακρίθηκε σε εξωσκακιστική αυτή τη φορά δραστηριότητα.

 

            Συγκεκριμένα ο 10χρονος Σκακιστής μας ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ-ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ (ΠΑΡΗΣ), μαθητής Ε΄ Δημοτικού του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, διακρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαδικτυακό Διαγωνισμό Αστρονομίας «ΑΓΛΑΟΝΙΚΗ» για παιδιά Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, πετυχαίνοντας βαθμολογία 94,3%.

 

            Η Διοίκηση του Ομίλου είναι υπερήφανη για τον Πάρη, τον συγχαίρει και τον προβάλλει ως παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά!

 

            Είθε και στην πλειοψηφία της η νεολαία μας να ξεκολλήσει από την τηλεόραση, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τον χουλιγκανισμό, τη βία και τον τζόγο των τυχερών παιχνιδιών και να στραφεί σε πνευματικές ασχολίες όπως ο Πάρης και τα άλλα βραβευμένα ή μη παιδιά του Ομίλου που αγωνίζονται στον πνευματικό στίβο του Σκακιού, των Σχολικών Μαθημάτων και των άλλων Πνευματικών δραστηριοτήτων!

 

            Ο Πάρης, όπως και όλα τα παιδιά που αγωνίζονται στους παραπάνω πνευματικούς στίβους θα βραβευτεί και από τον Όμιλο με Χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στον Όμιλο.

 

            Είμαστε υπερήφανοι για τους μαθητές μας, όπως πρέπει να είναι υπερήφανοι όλοι όσοι γαλουχούν ψυχές νεοσσών και συμπαρίστανται στον αγώνα των μικρών μαθητών τους, υπερήφανοι ακριβώς γι’ αυτόν τον αγώνα!!

            Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

 

 

            Ο Γενικός Γραμματέας                                                                                                                                                                                                                                     Ο Πρόεδρος

 

 

                        Κωνσταντίνος Βάθης                                                                                                                                                                                                  Ιωάννης Παναγάκος