ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 - ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022-2023 (17/9/2022)

2022-09-15 19:04

"Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία"

Στράβων ο Αμασεύς (Έλλην γεωγράφος, φιλόσοφος, ιστορικός, 64 π.Χ. - 24 μ.Χ.).

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

 

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022-2023 (17/9/2022)

 

            Ο Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ, μετά από ένα καλοκαίρι που μας γέμισε όλους ανάμικτα αισθήματα, αφενός θλίψης και κατήφειας λόγω των φυσικών καταστροφών που υπέστη, για άλλη μια φορά η πατρίδα μας, καθώς και για τον αδόκητο θάνατο κάποιων συμπολιτών μας, αφετέρου κάποιων αισιόδοξων μηνυμάτων για το μέλλον, προβλέπεται να ξεκινήσει από τις 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο, τη λειτουργία της Σκακιστικής του Ακαδημίας, μέσα στο πλαίσιο των οδηγιών των υπευθύνων Υγειονομικών Αρχών της Πολιτείας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Ο.), αλλά και λαμβάνοντας υπόψη του τα πρώτα συμπεράσματα που θα εξαχθούν από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των Σχολείων.

 

            Τα προβλεπόμενα από την Πολιτεία μέτρα αυτή την περίοδο (από 1/9 έως 9/9/2022) φαίνονται στον σύνδεσμο: https://www.gga.gov.gr/images/odigies_athlitsmos_lockdown_01_09_2022.pdf. Σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες δεν ισχύουν τα αυστηρά μέτρα που ίσχυαν την προηγούμενη χρονιά, ενώ για τις μάσκες υπάρχει σύσταση για χρήση τους όπου παρατηρείται συνωστισμός.

 

Σε κάθε περίπτωση, ισχύουν οι γενικοί κανόνες και οι οδηγίες που η ΓΓΑ αναρτά στην ιστοσελίδα της: και που συνήθως ανανεώνονται σε εβδομαδιαία βάση, ανάλογα με τις εκάστοτε ισχύουσες υγειονομικές συνθήκες: https://www.gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports.

 

            Κατόπιν όλων αυτών, προγραμματίζεται να λειτουργήσουν ολιγομελή Τμήματα 8-10 ατόμων, χρονικής διάρκειας μιας ώρας ή και περισσότερο, με ανάλογα ενδιάμεσα διαλείμματα.

 

            Θα επιδιωχθεί να λειτουργήσουν ξεχωριστά Τμήματα Αρχαρίων, Προχωρημένων, και, εάν είναι δυνατόν, και Επιλέκτων για συμμετοχή σε απαιτητικούς αγώνες, ενώ θα επιχειρηθεί να γίνει συνδυασμός των παραπάνω, δια ζώσης Μαθημάτων, και με Διαδικτυακό τρόπο.

 

            Σχετικά με τα μαθήματα Αρχαρίων επισημαίνεται ότι προϋπόθεση εγγραφής σ’ αυτά είναι η γνώση των κινήσεων και των Βασικών Κανόνων του παιχνιδιού. Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής χρειάζεται βοήθεια και η οικογένειά του δεν μπορεί να του την παράσχει μπορεί να απευθυνθεί στον Όμιλο (βλ. τηλ. παρακάτω) για παροχή οδηγιών.

 

            Οι βασικές ημέρες που θα λειτουργήσουν τα Τμήματα είναι:

 

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

            Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο. Τα Τμήματα αυτά των δια ζώσης μαθημάτων θα λειτουργήσουν οπωσδήποτε, με την προϋπόθεση ότι ο ελάχιστος αριθμός εγγραφών θα είναι πέντε μαθητές ανά τμήμα. Λεπτομέρειες όπως παρακάτω στην παράγραφο «ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ».

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

            Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, όπως παρακάτω στην παράγραφο «ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ».

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ

 

            Ενδέχεται να λειτουργήσουν και άλλα τμήματα Κυριακές απόγευμα, καθώς και άλλες καθημερινές πλέον της Τετάρτης και της Παρασκευής, ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής.

 

            Θα λειτουργήσει επίσης, εάν υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον από τους μαθητές, και Ειδικό Τμήμα Αορίστου Λειτουργίας με Μαθήματα επί Διαφόρων Ειδικών Θεμάτων, όπως παρακάτω στην παράγραφο «ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ».

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ

 

            Τμήμα Αρχαρίων «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ» 18.00-19.00, κάθε Τετάρτη, με τον FIDE MASTER ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΓΑΖΗ.

 

            Τμήμα Προχωρημένων «ΠΛΑΤΩΝ» 19.20-21.10, κάθε Τετάρτη, με τον FIDE MASTER ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΓΑΖΗ.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

            Μεικτό Τμήμα «ΘΗΣΕΑΣ» 19.00-21.00, κάθε Παρασκευή, με τον FIDE MASTER ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΖΟΥΜΠΑ.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ

 

            Τμήμα Αρχαρίων «ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» 18.00-19.00, κάθε Σάββατο, με τον FIDE MASTER ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΓΑΖΗ.

 

            Τμήμα Προχωρημένων «ΣΩΚΡΑΤΗΣ» 19.20-21.10, κάθε Σάββατο, με τον FIDE MASTER ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΓΑΖΗ.

 

«ON LINE» ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ – ΤΡΙΤΗΣ – ΠΕΜΠΤΗΣ

 

            Διαδικτυακό Τμήμα «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» (Δευτέρας), Διαδικτυακό Τμήμα «ΣΟΛΩΝ» (Τρίτης) και Διαδικτυακό Τμήμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» (Πέμπτης), όλα Διαδικτυακά 19.30-21.30.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ

 

            Για τα επιπλέον Τμήματα που ενδέχεται να λειτουργήσουν Κυριακές απόγευμα, καθώς και άλλες καθημερινές πλέον της Τετάρτης και της Παρασκευής, ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής, θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση, εφόσον δημιουργηθούν.

 

            Στο Ειδικό Τμήμα Αορίστου Λειτουργίας με Μαθήματα επί Διαφόρων Ειδικών Θεμάτων («ΟΔΥΣΣΕΑΣ») το οποίο θα λειτουργήσει εφόσον υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον από τους μαθητές, και το οποίο δε θα λειτουργεί επί μονίμου βάσεως, αλλά περίπου μια φορά (τουλάχιστον) τον μήνα, δια ζώσης ή διαδικτυακά, θα διδάσκει ο Πρόεδρος του Ομίλου, Ιωάννης Παναγάκος.

 

 

            ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΚΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

 

            Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΖΟΥΜΠΑΣ είναι FIDE MASTER και, εκτός από Πρωταθλητής Ελλάδας Παίδων, έχει επιτύχει πολλές και σημαντικές σκακιστικές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει δε κατακτήσει, μεταξύ άλλων, Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων, με ισοβαθμία στην 1η θέση.

 

            Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΑΖΗΣ είναι FIDE MASTER και, μεταξύ των πολλών σκακιστικών του διακρίσεων είναι η κατάκτηση Χρυσού Μεταλλίου σε Πανελλήνιους Αγώνες, και η ανάδειξή του σε Πρωταθλητή Ελλάδας Νέων Ανδρών.

 

            Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ είναι Συγγραφέας του δίτομου Σκακιστικού βιβλίου ΣΚΑΚΙ – Η ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ, μέλος της Επιτροπής Σχολικού Σκακιού της Ε.Σ.Ο., πρώην μέλος Δ.Σ. και Έφορος Ανάπτυξης της Ενώσεως Σκακιστικών Σωματείων Ν. Αττικής (Ε.Σ.Σ.Ν.Α.) και έχει διδάξει Σκάκι σε πολλά σχολεία, συλλόγους και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Σ.Σ.Ε. και Σ.Α.Ν.), ενώ είναι ο πρώτος Δάσκαλος Σκακιού σε σχολείο στην Ελλάδα (Δημοτικά Σχολεία Παπάγου), Πρόεδρος του Ομίλου μας και τέως καθηγητής του ΙΕΚ Περιστερίου στο Τμήμα Προπονητών Σκακιού, στο μάθημα Σχολικό Σκάκι.

 

ΔΙΔΑΚΤΡΑ:

 

            Δικαίωμα Εγγραφής: 5 ευρώ, εφάπαξ.

 

            Μηνιαία Εισφορά:

 

            Για τη λειτουργία του Ομίλου και τη δυνατότητα να εκπαιδεύει τα παιδιά στο Σκάκι η μηνιαία εισφορά ορίζεται όπως παρακάτω:

 

            Για το Τμήμα των Αρχαρίων «Ταξιδευτές» της Τετάρτης (18.00-19.00) και «Εξερευνητές» του Σαββάτου, (18.00-19.00): 20,00 €.

 

            Για το Τμήμα Προχωρημένων «Πλάτων» της Τετάρτης (19.20-21.10) και το «Σωκράτης» του Σαββάτου, (19.20-21.10): 25,00 €.

 

            Για το Μεικτό Τμήμα «Θησέας» της Παρασκευής (19.00-21.00): 25,00 €.

 

            Για το Διαδικτυακό Τμήμα «Αριστοτέλης» (Δευτέρας - 19.30-21.30), Διαδικτυακό Τμήμα «Σόλων» (Τρίτης - 19.30-21.30) και Διαδικτυακό Τμήμα «Κλεισθένης» (Πέμπτης - 19.30-21.30: Δωρεάν, εφόσον ο μαθητής έχει εγγραφεί σε οποιοδήποτε τμήμα με μαθήματα δια ζώσης.

 

            Για το Ειδικό Τμήμα Αορίστου Λειτουργίας με Μαθήματα επί Διαφόρων Ειδικών Θεμάτων («Οδυσσέας»): Δωρεάν, εφόσον ο μαθητής έχει εγγραφεί σε οποιοδήποτε τμήμα με μαθήματα δια ζώσης, ή εφόσον έχει Δελτίο Αθλητή στον Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ.

 

            Για εγγραφή σε δεύτερο Τμήμα δια ζώσης μαθημάτων, ο μαθητής επιβαρύνεται με επιπλέον πέντε ευρώ (σύνολο 25,00 ή 30,00 ευρώ, για Αρχάριο ή Προχωρημένο, αντίστοιχα μαθητή).

 

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

            Στα δύο παιδιά μιας οικογένειας το δεύτερο έχει έκπτωση 50%, ενώ το τρίτο και μετά 100%.

 

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

 

            Ο Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ έχει καθιερώσει τη χορήγηση κάποιων υποτροφιών σε αθλητές λόγω σημαντικών διακρίσεων σε αγώνες ή λόγω εξαιρετικής πράξεως ή ως επιβράβευση για το ξεχωριστό ήθος ή την προσφορά κάποιου μέλους του.

 

            Στο πλαίσιο αυτό έχουν κερδίσει υποτροφίες οι εξής:

 

            Η Πρωταθλήτρια Ελλάδας ΛΑΜΠΟΥ ΜΑΡΙΑΝΤΑ, διακριθείσα επιπλέον και σε εξαίρετες πράξεις με το ήθος, το φιλότιμο και τη λεβεντιά της (Υποτροφία 100%).

            Ο Πρωταθλητής Ελλάδας ΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Υποτροφία 100%).

            Ο Τρίτος στο Ατομικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων Αττικής ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Υποτροφία 50%).

            Ο βραβευθείς με πρώτο βραβείο ποίησης αφενός στον φετινό Παγκύπριο και Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Π.Ο.Κ.) με θέμα την Μικρασιατική Καταστροφή, και αφετέρου στον Ποιητικό Διαγωνισμό για τα διακόσια χρόνια από το 1821, του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ, μαθητής Γυμνασίου και Σκακιστής μας ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ (Υποτροφία 50%).

            Η βραβευθείσα με τρία πρώτα βραβεία και πολλά άλλα σε Παγκόσμιους και Πανελλήνιους Λογοτεχνικούς Διαγωνισμούς, Σκακίστρια του Ομίλου μας ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ (Υποτροφία 50%).

            Ο διακριθείς στον Πανελλήνιο Διαδικτυακό Διαγωνισμό Αστρονομίας «ΑΓΛΑΟΝΙΚΗ» για παιδιά Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, πετυχαίνοντας βαθμολογία 94,3%. μαθητής Δημοτικού και Σκακιστής μας ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ-ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ (ΠΑΡΗΣ) (Υποτροφία 50%).

            Ένα ακόμα παιδί θα κερδίσει την υποτροφία που διαθέτουμε κάθε χρόνο στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού για τους Δημότες, με επιλογή του παιδιού από τον Δήμο, όπως έγινε και πέρισυ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΜΑΜΑΘΗΜΑΤΩΝ - ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 

            Οι Εγγραφές-Δηλώσεις Συμμετοχής πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και τα μαθήματα θα αρχίσουν από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των Σχολείων και συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου.

 

            Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής:

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 

(στην ηλεκτρονική διεύθυνση: panioan@otenet.gr (προτιμητέο) ή, εναλλακτικά, στους αρ. τηλ. 210-65.24.094, 690-65.83.797.

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:         ……………………………    ΤΑΞΗ: …………            ΣΧΟΛΕΙΟ:     …………

ΤΗΛ.   …………………..…………..            ΓΝΩΣΕΙΣ:      ..……........…(π.χ. Αρχάριος, Προχωρημένος, κ.τ.λ.)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ηλεκτρονική: ...........................................                 Ταχυδρομική: .......................................

            Ποιό Τμήμα σας ενδιαφέρει; Αναγράψτε κάποιο από τα προβλεπόμενα Τμήματα ή προτείνετε τη δημιουργία κάποιων άλλων για οποιαδήποτε ημέρα, Κυριακή ή καθημερινή απόγευμα έως 21.30 ώρα και στείλτε την Δήλωσή σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: panioan@otenet.gr.

……….………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………………………………

 

            ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση για να καταστεί δυνατόν να πραγματοποιηθούν τα μαθήματα, με αποκλεισμό κάθε περίπτωσης και μηδενισμό όλων των πιθανοτήτων εκθέσεως σε οποιονδήποτε κίνδυνο της υγείας των μαθητών και του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του Ομίλου, είναι η συνεργασία των σκακιστών, των μαθητών, των γονέων και των κηδεμόνων των μαθητών, με τα αρμόδια όργανα του Ομίλου. Εκτός αυτού, πολύ σημαντική θα ήταν η παροχή κάθε βοήθειας που θα μπορούσαν να προσφέρουν όλοι οι παραπάνω στην τήρηση των οδηγιών της Πολιτείας και ιδιαίτερα κατά την άφιξη, υποδοχή και αποχώρηση των μαθητών από την αίθουσα μαθημάτων. Προς τούτο, καλούμε όλους όσοι έχουν τις σχετικές γνώσεις και εμπειρία, όπως οι ιατροί και οι νοσηλευτές, καθώς και όλους όσοι εκ των γονέων, των σκακιστών, των μελών και των φίλων του Ομίλου έχουν την ευγενή καλοσύνη να βοηθήσουν, να ειδοποιήσουν την διοίκηση στα παρακάτω τηλέφωνα για συνεννόηση. Για μας, η υγεία και η ασφάλεια του ανθρωπίνου δυναμικού του Ομίλου αποτελεί το πρώτιστο μέλημά μας.

 

            Πληροφορίες – Διευκρινίσεις – Ενημέρωση: στα τηλέφωνα 2106524094 και 6906583797 (Πρόεδρος του Ομίλου Ιωάννης Παναγάκος).

 

            Η διεύθυνση του Ομίλου είναι:

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ: ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ 90 ΠΑΠΑΓΟΣ

(ΚΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤ. ΚΟΙΝΟΤ. ΠΑΠΑΓΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ – ΥΠΟΓΕΙΟ-1)

 

 

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

 

            α. ΑΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ: Σταθμός Εθνικής Άμυνας Κύπρου Κυκλικός Κόμβος ‚ (Αριστερά) 8ης Μεραρχίας Δεξιά) Κορυτσάς (Αριστερά) Στρατάρχου Παπάγου ‚ (Δεξιά) Αναστάσεως 90.

 

            β. ΑΠΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ: Φανάρι Παπάγου ‚ Πίνδου (Αριστερά) Αργυροκάστρου (Δεξιά) Εθνικής Αμύνης(Αριστερά) Αναστάσεως 90.

 

            γ. ΑΠΟ ΧΟΛΑΡΓΟ: Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού 25ης Μαρτίου (Αριστερά) Αναστάσεως 90.

 

            δ. ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ: Αττικής Οδός ‚ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ 90.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ:

ΒΛΑΧΑΒΑ 19, 156 69 ΠΑΠΑΓΟΣ ΤΗΛ. – FAX: 210-65.24.094, 693-65.24.094, e-mail: panioan@otenet.gr

 

          ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ

 

            Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ Ιδρύθηκε το 1996 και είναι Αθλητικό Σωματείο εγκεκριμένο από τη Γ.Γ.Α. και ανήκει στη δύναμη της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και της Ενώσεως Σκακιστικών Σωματείων Νομού Ατγτικής.

 

            Στον αγωνιστικό τομέα, ο Όμιλός έχει αναδείξει στις μικρές ηλικίες πολλούς πρωταθλητές Ελλάδος (περί τους 20) και πάμπολλους πρωταθλητές Αττικής (περί τους 50), σε ατομικό επίπεδο, ενώ σε ομαδικό, στις μικρές ηλικίες, πρωταγωνιστεί στις ομαδικές διοργανώσεις της Αττικής, όπου τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει δύο Χρυσά και ένα Αργυρό στο Ομαδικό Παμπαίδων κάτω των δέκα ετών, δύο Χάλκινα στο Ομαδικό Παμπαίδων κάτω των δώδεκα ετών, ένα Χάλκινο στο Ομαδικό Παίδων κάτω των 16 ετών και ένα Χρυσό, στο Ομαδικό Παμπαίδων κάτω των οκτώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

 

 

            Ο Γενικός Γραμματέας                                                                                                                                                                                                                                    Ο Πρόεδρος

 

                        Κωνσταντίνος Βάθης                                                                                                                                                                                                              Ιωάννης Παναγάκος